Tel: 06 26 789 650

Non-stop zárszerviz Dunabogdányban és vonzáskörzetében.

Cégünk, a Dunabogdány Zárszerviz non-stop zárszerviz szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére. A zárakon kívül elkészítjük az ön kulcsait, megszereljük az ön ajtóit a lehető legalacsonyabb árakon.

Szervizünk legfontosabb célja, hogy ügyfeleinket maximálisan kiszolgáljuk. Ezért minden munkánkért jótállunk.

Non-stop gépműhelyünk folyamatosan javítja, szereli a legnagyobb márkákat és a saját gyártású zárakat és biztonsági ajtókat.

A hét minden napján 24 órában nyitvatartó gépműhelyünkben minden fontosabb zármárkát és biztonsági ajtót garantált minőségben szervizelenek jól képzett munkatársaink.

Célunk,

hogy nívós munkával és a legalacsonyabb árakkal érjük el ügyfeleink megelégedettségét.

Bízhat bennünk! Éjjel-nappal az év 365 napjában!

Ha szüksége van ránk hétvégén, szünnapon. Esetleg helyszíni munkára van szüksége, hívjon minket. Árainkat mindig a konkurenseinkéi alatt fogja találni.

Akár egyéni, akár üzleti ügyfélként lép velünk kapcsolatba, a legjobb megoldást kínáljuk önnek! Garantáltan legjobb áraink érdekében saját gépkocsinkból dolgozunk. Így munkánk költségeinek csökkenése is az ön javát szolgálja! Cégünk vezetői előtt az a cél lebeg, hogy ügyfeleink mindig 100%-osan elégedettek legyenek. És hogy minőségi munkát tudjunk nyújtani minden időben és helyen.

Éjjel-nappal hívható telefonszámunk:

06 26 789 650